Kom jij naar ons gratis webinar op 21 juni?

Laat hier je gegevens achter zodat we je de link kunnen sturen!

or   

Gratis Webinar: Effectieve Scenario trainingen in 360° Video

Ben je klaar om je trainingsprogramma’s naar nieuwe hoogten te tillen? Sluit je dan aan bij Smart VR Lab’s gratis webinar over scenario training in 360 video op  21 juni van 13.00 tot 14.30. Dit is dé kans voor zowel individuen als organisaties om te leren hoe ze boeiende en interactieve trainingen kunnen creëren met behulp van 360 video, waarbij de keuzes van de deelnemers het pad van de training beïnvloeden. Bereid je voor op een unieke leerervaring!

 

In dit webinar staan we klaar om je te laten zien hoe je scenario trainingen in 360 video kunt ontwerpen die niet alleen informatief zijn, maar ook echt betrokkenheid creëren. We richten ons op het creëren van een omgeving waarin deelnemers daadwerkelijk keuzes kunnen maken en de consequenties van hun beslissingen kunnen ervaren. Het resultaat? Een gepersonaliseerde en meeslepende leerervaring die deelnemers helpt om effectiever te leren en te groeien.

 

Maar de uitdaging stopt daar niet. We begrijpen dat het bevorderen van discussie en reflectie tussen deelnemers een essentieel onderdeel is van het leerproces. Daarom bieden we tijdens het webinar een concreet voorbeeld van hoe je deze elementen kunt integreren in je 360 scenario trainingen. We delen handige tips en strategieën om deelnemers te stimuleren om van elkaar te leren, kennis te delen en waardevolle inzichten te verkrijgen.

Datum: 21 juni

Tijd: 13.00 tot 14.30

Link: meet.google.com/gnb-wxcs-fgq 

 
Wat kun je verwachten tijdens het webinar?
 
Inzicht in het ontwerpen van meeslepende 360 scenario trainingen
Praktische tips om keuzes en consequenties te integreren in je trainingen
Een concreet voorbeeld van hoe discussie en reflectie gestimuleerd kunnen worden
Gelegenheid om vragen te stellen en inzichten te delen met experts op het gebied van VR-training

 

Mis deze kans niet om je trainingen naar een hoger niveau te tillen en een unieke leerervaring te bieden aan je deelnemers. Registreer je vandaag nog via deze link en reserveer je plek!

 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons inspirerende webinar en samen de kracht van 360 scenario training te ontdekken. Tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

Het Smart VR Lab-team

Kom jij naar ons gratis webinar op 21 juni?

Laat hier je gegevens achter zodat we je de link kunnen sturen!

or